Език: BG
Валута: BGN
Добре дошли в нашия магазин! |

Количка

0 артикула

Нови продукти

Рекламации

Според закона за защита на потребителите и правилата за търговия, потребителят има право да направи рекламация при следните случаи: констатирани липси, дефекти на стоката, несъответствие с обявения размер, цвят, цена или с обявената търговска марка. Извън тях клиентът няма право да откаже да получи и заплати поръчаната от него стока

Становище по предявената рекламация потребителят ще получи на и-мейл адреса,който е посочил в заявката си и/или в и-мейлът за рекламация,в срок до 7(седем) работни дни,от получаване на писмото/рекламацията.

Срокът за удовлетворяване на основателна рекламация е 30(тридесет) работни дни.В случай на основателна рекламация,действайки по своя лична преценка,имаме право да:
 -да заменим продукта с друг такъв;
-да възстановим сумата за съответния продукт,в случай че нямаме наличен такъв,както и при наличие на две последователни рекламации на същият продукт.
Потребителят се задължава да пази товарителницата/разписката от куриера/пощата,докато не получим обратно върнатата ни стока.

В случай,че потребителят не е запазил съответния спедиторски документи и върнатата от него стока не бъде получена от нас на посочения адрес,не носим отговорност за загубени или непристигнали при нас пратки.Отговорността в този случай,е изцяло за сметка на потребителя и в случай,че дължи плащане на суми към нас,той е длъжен да направи незабавно това.

При неоснователна рекламация търговецът има право да откаже смяна на продукта и/или възстановяване на неговата цена,както и отстраняване на повредата/дефекта,ако се установи,че такъв има и той е настъпил поради неправилно съхранение от потребителя и/или от напъни,опъване,разстягане поради малък размер,и/или от умишлено повреждане и
нарушаване на неговата цялост,както и от опити да бъде поправен и/или коригиран продукта.

Основателността на рекламацията и/или твърдението за настъпил дефект се преценява от търговеца.

 

Моля ползвайте този формуляр, за да поискате рекламация.